zondag 21 november 2010

Fajah Lourens bikini beach costa De Serie @ Nederlandse Actrices


Filmpje: http://rapidshare.com/files/133550694/Fajah_Lourens-9-4-2004-bikini_costa-De_Serie-divx.avi
Fajah Hanna Nicole Lourens (Amsterdam, 3 juli 1981) is een Nederlandse actrice.
Fajah Lourens werd vooral bekend door de rol van Yasmin Fuentes in Goede Tijden, Slechte Tijden die ze drie seizoenen vertolkte, en natuurlijk haar grote borsten. Verder heeft ze gastrollen gespeeld in Costa, Kees & co en Shouf Shouf! de serie. Lourens is de oudste van vier kinderen. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Lourens heeft twee kinderen. Op 24 maart 2007 eindigde ze als tiende bij het SBS 6-programma So You Wannabe A Popstar?
In de sing-off verloor ze van Nelleke van der Krogt. Ook speelde ze een rol in de videoclip van het nummer Zet Um Op (Baby) van de Nederlandse rapper Kempi. Hierin speelde ze een tienermoeder. Lourens nam ook deel aan een poker tv-show op Veronica.
Haar deelname aan het derde seizoen van 71° Noord in 2008 werd vroegtijdig stopgezet na het overlijden van presentator Ernst-Paul Hasselbach en productieassistente Leentje Custers bij de opnamen in Noorwegen.
Fajah Lourens heeft ook enkele tv-programma's gepresenteerd en is bezig met het opnemen van haar eerste cd.
Lourens is de oudste van vier kinderen. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao).
Fajah Lourens heeft een dochter en een zoon. Op haar achttiende kreeg ze haar eerste kind. Lourens: "Die keuze heb ik toentertijd heel bewust gemaakt, ik wilde niets liever dan een gezinnetje." De relatie hield echter geen stand. Haar tweede kind kreeg ze met haar ex-vriend Daniel Surig. In 2008 was het stel kort uit elkaar. Twee jaar later gingen ze definitief uit elkaar, na een relatie van bijna zeven jaar.
Enkele jaren geleden liet Fajah Lourens (28) haar borsten vergroten. Maar daar heeft de actrice nu behoorlijk spijt van. Zo vertelde zij in het weekblad Grazia: "Ik heb in het verleden mijn borsten laten vergroten en daarvan heb ik heel veel spijt. Je laat toch in een gezond lijf hakken."
Zij kan niet meer begrijpen waarom zij deze cosmetische ingreep heeft laten doen. "Als ik dat toch eens wist... Misschien heb ik me laten beïnvloeden door het beeld in de media, door al die perfecte meisjes in bikini." De moeder van Fajah heeft in die tijd alles gedaan om haar dochter op andere gedachten te brengen, maar dat was tevergeefs.
Nu hoopt de actrice wel haar eigen dochter te kunnen overtuigen, mocht zij ooit op hetzelfde idee als haar moeder komen. "Want het betekent dat je jezelf niet accepteert zoals je bent. Dan mankeert er toch iets aan je zelfbeeld.", aldus Fajah Lourens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten