dinsdag 25 januari 2011

Marjolein Keuning @ Nederlandse Actrices

Marjolein Keuning (Vlaardingen, 4 oktober 1962) is een Nederlands zangeres, actrice en presentatrice.
Nederlandse actrice Marjolein Keuning ging naar de Vlaardingse Schoolvereniging voor het lager onderwijs. De middelbare schoolopleiding volgde ze op Scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam. Via het gymnasium, atheneum en havo slaagde ze uiteindelijk voor het atheneum.
Na de middelbare school ging ze naar het conservatorium. Marjolein Keuning speelde in de musicals Cats en Chicago, waarna ze acteerlessen ging volgen in Los Angeles. Hierna speelde ze de hoofdrol in de musical Les Misérables en was ze op televisie te zien in de televisieserie Vrouwenvleugel en de soapserie Onderweg naar Morgen.
Landelijke bekendheid kreeg Marjolein Keuning door haar rol als Eefje Winkel in de met een Gouden Televizierring-bekroonde dramaserie Vrouwenvleugel. Ze speelde de rol in het eerste seizoen, maar maakte een eenmalige comeback in het tweede seizoen. Begin 1994 begon ze aan haar rol als Joyce Couwenberg in de publieke soapserie Onderweg naar Morgen. In 1996 gaf Marjolein de rol over aan actrice Annemieke Verdoorn, die de rol tot 2008 speelde. Gastrollen volgde in Baantjer en Twaalf steden, dertien ongelukken. Over haar rol in Twaalf steden, dertien ongelukken was veel te doen op internet, omdat Marjolein diverse keren te zien was in een strak truitje waardoor haar stijve tepels heen priemden. Tussen 1997 en 2001 presenteerde Keuning voor de KRO het programma Het Gevoel Van.... In 2001 gaf ze het stokje over aan Antje Monteiro.
Sinds 20 oktober 2008 is Marjolein te zien als Maxime Sanders in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden. De bedoeling was dat Marjolein Keuning de serie na een seizoen weer zou verlaten, maar ze heeft inmiddels twee keer haar contract verlengd. Haar huidige contract loopt in de zomer van 2011 af. In 2008 was Marjolein drie maanden te zien in haar eigen solovoorstelling Turf. Op dit moment is ze bezig met een tweede voorstelling.
Begin 2005 verscheen een naaktfilmpje van Marjolein Keuning op het internet nadat de AVRO per ongeluk oude, niet uitgezonden opnames van Villa Borghese uit 1992 bij het vuilnis had gezet.
Marjolein Keuning maakte haar debuut als Marleen Beaumont in Goede Tijden Slechte Tijden. "Ik speel de rol van een gemene vrouw, een echte soapbitch", vertelde de actrice Marjolein Keuning zelf.
"Ik ben een soort Alexis met humor." De harteloze Alexis werd gespeeld Joan Collins in Dynasty, de populaire tv-serie uit de jaren tachtig.
De 46-jarige Keuning, die in het verleden in Onderweg naar Morgen speelde, wil verder niet veel kwijt over haar rol. "Dan zou ik de verrassing verklappen. Het enige wat ik wél kan zeggen is dat ik bijzonder veel interesse voor Ludo Sanders heb", zo zegt Marjolein Keuning
RTL 4 maakte bekend dat Keuning een rol zou krijgen in de serie over een groepje inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk. Keuning is tot de zomerstop in juni te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.
Marjolein Keuning naaktfilmpje
Marjolein Keuning is naakt op straat gezet. Productiemaatschappij Blue Circle, onder meer de maker van RTL Boulevard, zette oud archiefmateriaal bij het grofvuil. Een toevallige voorbijganger nam de tapes mee naar huis en ontdekte vijf minuten film met een douchende Keuning, haar borsten volledig bloot. Op de achtergrond hoor je de crew overleggen terwijl Marjolein Keuning naakt de douchekop probeert af te stellen.
Marjolein Keuning is in het materiaal in vol ornaat te zien. De beelden werden gemaakt tijdens de opnames van Villa Borghese in 1992, een programma van de AVRO. Toevallig of niet, de AVRO zat tot zes jaar terug in datzelfde pand. De omroep laat weten de gemonteerde versie in het archief te hebben, maar het ruwe materiaal nooit te hebben gehad.
De vinder van de banden met de naaktscenes van Marjolein Keuning heeft het materiaal op het forum van Mokkels.nl online gezet. Keuning is onder meer te zien in de KRO detective-serie Russen. Marjolein Keuning heeft nog niet gereageerd op de uitgelekte beelden.
Film Marjolein Keuning
Jaar     Productie     Rol     Opmerkingen
1995     Flodder 3     Cosmeticadame    
1999     De Cock en de wraak zonder einde     Renee Goes    
Televisie
Jaar     Productie     Rol     Opmerkingen
1992     Bureau Kruislaan     Celia Sanders     Afl. Vergeef ons onze schuld
1993     Vrouwenvleugel     Eefje Winkel     Vaste rol
1994-1996     Onderweg naar Morgen     Joyce Couwenberg     Vaste rol
1995     Baantjer     Lizette Romijn     Afl. De Cock en de reclamemoord
1997     Twaalf steden, dertien ongelukken     Saskia     Afl. Meeveren
1999     Baantjer     Renee Goes     Afl. De Cock en de dode kraai
2000-2004     Russen     Leonie van Velzen     Vaste rol
2008-heden     Goede tijden, slechte tijden     Maxime Sanders     Vaste rol
Marjolein Keuning heeft sinds 1990 een relatie met opera- en musicalzanger Henk Poort. Ze trouwden op 26 december 1993.
Ze hebben twee dochters, geboren in 2002 en 2004
Marjolein Keuning speelt alweer enige tijd in Goede Tijden Slechte Tijden de rol van Maxime Sanders. Haar contract loopt tot de zomer, maar als het aan Marjolein ligt heeft ze het te goed naar haar zin.
Met een plof legt Marjolein Keuning een dikke stapel papier op de tafel. “O nee, even omdraaien, deze scènes zijn natuurlijk allemaal nog zwaar geheim”, lacht Marjolein Keuning. Een half jaartje geleden heeft ze haar intrede gedaan in Goede tijden, slechte tijden. Ze speelt sinds oktober 2008 de rol van Maxime Sanders, de schilderende zus van Ludo.
Het is een geweldig karakter om te spelen, vindt Marjolein Keuning. “Het is een rol waarin je alles kunt doen wat je privé nooit kunt doen. Maxime is een ongelooflijke intrigant. Ze is constant aan het manipuleren. Ze is zelfs een beetje verknipt. En ze wil altijd en overal aandacht. Om dat te krijgen, gaat ze door roeien en ruiten.”
Keuning grijnst: “En ze heeft van die heerlijke teksten als ‘Ik vind je gewoon een vervelend mens’ of ‘Ik heb nog nooit verloren, onthoud dat!’ Dingen die ik persoonlijk zelf nooit zou zeggen. Of er raakvlakken zijn tussen Maxime en mij? Néé! Nou, misschien dat we beiden erg aanwezig kunnen zijn als we ergens binnenkomen.
“Weet je wat ik wel eens lastig vind? In die rol ben ik de hele tijd bezig dingen voor elkaar te krijgen, op wat voor manier dan ook. En tegen Christophe (Haddad - red.), die Nick speelt, moet ik constant vre-se-lijke dingen zeggen."
"Ik weet natuurlijk dat het een rol is, en ik ga er niet in geloven, maar dat neemt niet weg dat ik ontzettend veel met hem aan het bekvechten ben.” Als ‘tegengif’ heeft Marjolein Keuning onlangs met Haddad na werktijd afgesproken. “Om gewoon even op een normale manier met elkaar bij te kletsen.”
Hoewel ze zelf geen soapkijker is (‘Ik ben eigenlijk helemaal niet zo tv’erig’), vindt ze het niet helemaal eerlijk als er denigrerend over soaps wordt gesproken. “Wat ik grappig vind, is dat je soapkijkers hebt in alle lagen van de bevolking, zowel jong als oud, hoog en laag opgeleid. Het is echt een dwarsdoorsnede van Nederland."
"Natuurlijk snap ik dat je wordt afgerekend op het resultaat; op hoe het eruit ziet. En daar houd je van of niet. Zo eenvoudig is het.” Het werk-tempo ligt bijzonder hoog, benadrukt Marjolein Keuning. “Nieuwe verhaallijnen volgen elkaar snel op, dat is fijn, maar ook pittig. Per week worden vijf afleveringen opgenomen. Dat is een enorme hap. Het gaat echt snel. Het moet niet onderschat worden hoe hard de hele crew werkt bij GTST. Echt ongelooflijk.”
Veel tijd om na te denken over wat het zou betekenen om met een nieuw karakter in een langlopende, succesvolle serie te stappen had ze overigens niet. “Het ging allemaal heel erg snel. Ik werd in augustus gevraagd en 1 september ben ik begonnen. Ik was ook net bezig met mijn eigen theatervoorstelling, dus het is als een soort lawine over me heengekomen."
"Ik merk wel dat de serie veel impact heeft, dat er veel mensen naar kijken, veel jonge mensen ook.” Ze relativeert de kijkcijfers: “Eigenlijk gaat het me daar niet om. Ik ben gewoon bezig met mijn leven en met mijn werk. Ik merk dat het me minder interesseert dan vroeger. Ik ben veel minder ambitieus dan vroeger. Of beter gezegd, op een andere manier ambitieus. Want wat betekent het nu eigenlijk dat je ergens een hoofdrol in speelt?"
Marjolein Keuning zei ‘ja’ tegen de rol omdat het al weer een tijdje geleden was dat ze voor de camera stond. “Ik was heel individueel bezig met een solovoorstelling. Dan is het fijn om weer met collega’s te werken. Ook is het prettig dat alles heel goed is geregeld. Je komt wat dat betreft in een gespreid bedje, van make-up, kleding, alles. Ik waardeer dat nu veel meer dan vroeger.”
Marjolein Keuning is bij GTST in een warm zwembad terechtgekomen. “Het is een heel hechte groep. Er is een groot sociaal leven buiten Goede tijden. De meesten doen veel dingen samen, naast het werk. Een weekendje weg met de hele crew."
"Voor mij is dat soms lastig, met twee kleine kinderen. In de weekenden ben ik liever met mijn gezin. Maar voor die jonge mensen is het hartstikke leuk. Dit is echt een club.” Marjolein Keuning heeft het plezier van het acteren voor de camera weer helemaal ontdekt.
“Ik vind het heerlijk! Ik merk dat ik er heel bewust mee omga. Hoe ben ik in beeld? Wat vertel ik met mijn lichaamstaal, dat soort zaken. Het is prettig om te merken dat ik meer in het vak gegroeid ben. Ik heb natuurlijk meer ervaring. Heb er ook veel over gelezen. Ik ben heel erg van de boeken over het vak. Dat vind ik interessant.”
Haar contract loopt in principe tot aan de zomer. Bij nieuwe personages is het altijd even afwachten of het aanslaat bij de kijker. De rol van Maxime lijkt dat te doen. “Dat geeft zelfvertrouwen. Maar je bent zo goed als je laatste scène. Als je even niet volledig geconcentreerd ben, merk je dat direct. Je moet er constant helemaal voor gaan.”
Actrice Marjolein Keuning is voorlopig nog in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) te zien. RTL Boulevard meldt dat ze nog zeker een jaar de rol van Maxime Sanders vertolkt.
De 47-jarige Keuning, die eerder speelde in musicals als Les Misérables en Chicago en tv-series als Vrouwenvleugel en Onderweg Naar Morgen, kwam in 2008 de cast van GTST versterken. Ze blijft in ieder geval nog tot 2011 de gemene zus van Ludo Sanders spelen.
Marjolein Keuning naaktfilmpje
Marjolein Keuning is naakt op straat gezet. Productiemaatschappij Blue Circle, onder meer de maker van RTL Boulevard, zette oud archiefmateriaal bij het grofvuil. Een toevallige voorbijganger nam de tapes mee naar huis en ontdekte vijf minuten film met een douchende Keuning, haar borsten volledig bloot. Op de achtergrond hoor je de crew overleggen terwijl Marjolein Keuning naakt de douchekop probeert af te stellen.
Marjolein Keuning is in het materiaal in vol ornaat te zien. De beelden werden gemaakt tijdens de opnames van Villa Borghese in 1992, een programma van de AVRO. Toevallig of niet, de AVRO zat tot zes jaar terug in datzelfde pand. De omroep laat weten de gemonteerde versie in het archief te hebben, maar het ruwe materiaal nooit te hebben gehad.
De vinder van de banden met de naaktscenes van Marjolein Keuning heeft het materiaal op het forum van Mokkels.nl online gezet. Keuning is onder meer te zien in de KRO detective-serie Russen. Marjolein Keuning heeft nog niet gereageerd op de uitgelekte beelden.
 Actrice Marjolein Keuning naakt op internet gezet

 Actrice Marjolein Keuning is poedelnaakt te zien in een filmpje op het forum van de website mokkels.nl. Een forumlid, genaamd 'Kreuning', waarschijnlijk niet zijn echte naam, bezit vijf minuten film en foto's met daarop een douchende Marjolein, geheel bloot.

Volgens de site heeft iemand tapes gevonden voor het oude Avro-pand met oud archiefmateriaal van gtst Marjolein Keuning, die geheel ontkleed probeert een douchekop af te stellen. De naaktscène duurt ongeveer vijf minuten en laat de billen van de actrice meestal van achteren zien en een aantal keer van voren. Het filmpje is volgens de site zeer populair en meer dan honderd keer gedownload.

De website meldt verder dat het opnamen blijken te zijn voor de serie Villa Borghese, die in 1992 door de omroep werd uitgezonden. Keuning speelde daarin een rol. Het is onwaarschijnlijk dat de beelden op televisie zijn uitgezonden, omdat de 'crew' op de achtergrond overleg pleegt.

Cupmaat
De Avro laat in een reactie op mokkels.nl weten in het bezit te zijn van de afgemonteerde uitzendbanden van Villa Borghese. "Die zijn zorgvuldig in het archief opgeborgen. De Avro is niet in het bezit van restmateriaal en heeft dat ook nooit in zijn bezit gehad. Bovendien is de Avro al bijna zes jaar gevestigd in een ander pand dan waar het restmateriaal zou zijn gevonden." De huidige betrekker van het pand blijkt productiemaatschappij Blue Circle te zijn, de producent van onder meer RTL Boulevard.

Keuning is bekend van rollen in tv-series als 'Russen' en 'Vrouwenvleugel'. Voor de Avro presenteerde zij een aantal seizoenen het tv-programma 'Het gevoel van'.

Marjolein Keuning is naakt op straat gezet. Productiemaatschappij Blue Circle, onder meer de maker van RTL Boulevard, zette een vuilniszak oud archiefmateriaal bij het grofvuil. Een toevallige voorbijganger nam de tapes mee naar huis en ontdekte vijf minuten film met een douchende Keuning.

In het begin heeft Marjolein Keuning nog keurig een badjas aan, die tijdens de opnamen keurig uit gaat. Ook speelt ze wat met een handdoek. Eerst houdt ze nog wat preuts haar armen voor haar borsten, maar als de try outs beginnen zijn al snel ook haar harde stijve tepels te zien, volgens eigen zeggen van Marjolein Keuning doordat het water van de douche nogal koud is.
Op de achtergrond hoor je de crew overleggen terwijl zij de douchekop probeert af te stellen.

Hoewel de eerste naaktscène goed gelukt lijkt te zijn, roept de regisseur al snel dat de blootscene nog een keer over moet om onbekende reden. Misschien dat haar grote borsten niet helemaal in beeld waren?

Marjolein Keuning is dus in het materiaal in vol ornaat te zien. De beelden werden gemaakt tijdens de opnames van Villa Borghese in 1992, een programma van de AVRO. Toevallig of niet, de AVRO zat tot zes jaar terug in datzelfde pand. De omroep laat weten de gemonteerde versie in het archief te hebben, maar het ruwe materiaal nooit te hebben gehad. Waarom de naaktscène van een bekende Nederlandse vrouw als Marjolein Keuning bloot onder de douche nooit uitgezonden is, liet de omroep AVRO in het midden. Geruchten op internet, social media als twitter en facebook, spreken over het feit dat haar borsten te prominent in beeld verschenen.

Na haar vertrek uit Onderweg naar Morgen vervulde Keuning gastrollen in de politieserie Baantjer en Twaalf steden, dertien ongelukken, waaruit de foto's met stijve tepels komen. In 1997 gaat ze een samenwerking aan met de KRO. Vanwege haar zangervaring wordt ze aangesteld als presentatrice van het muzikale programma Het Gevoel Van.... Later zou Keuning voor deze omroep ook haar acteerwerk weer oppakken, om een rol te spelen in Russen. In 2001 stopt ze met Het Gevoel Van om zich meer op het moederschap te richten. Ze draagt het stokje over aan Antje Monteiro.

Tot 2004 is Keuning te zien in de politieserie Russen. Lange tijd wordt er niks van Keuning vernomen, totdat op 1 september 2008 bekend werd dat ze een rol zou gaan spelen in Goede tijden, slechte tijden. Na het vertrek van actrice Rixt Leddy waren de makers van de serie op zoek naar een nieuwe tegenpool voor Erik de Vogel. Marjolein Keuning zou gestalte gaan geven aan het karakter Maxime Sanders.

Naast haar werkzaamheden voor GTST was Keuning in 2008 ook te zien met haar eigen solovoorstelling Turf. In het najaar van 2011 gaf zij gestalte aan Els, de vriendin van Heineken, in de speelfilm De Heineken Ontvoering, met hoofdrollen van Rutger Hauer. Daarnaast maakt Keuning plannen met Pia Douwes en Joke de Kruijf voor een eigen voorstelling.

Marjolein Keuning alleen naakt in Playboy voor grof geld

GTST-actrice Marjolein Keuning wil best naakt poseren, maar dan wil ze er wel grof geld aan verdienen. "Ik heb ooit eens iets gehoord over 75 duizend gulden, dat vind ik echt te weinig", zegt de 47-jarige tegen weekblad Grazia.

"Ik heb altijd gezegd dat ze me niet kunnen betalen", zegt sexy Marjolein Keuning over een Playboy fotoshoot. "Als ik het ooit doe, dan weet je dat ik er ontzettend veel geld voor krijg." Of het mannenblad zit te wachten op pikante kiekjes van de actrice is nog maar de vraag.

Vier jaar geleden verscheen een naaktfilmpje van de actrice op internet. De beelden waren afkomstig uit niet uitgezonden fragmenten van het Avro-programma Villa Borghese. De omroep zette de opnamen uit 1992 per ongeluk bij het grof vuil.

Schamen voor het oude bloot filmpje doet Keuning zich niet. "Dat interesseert me geen bal, ik ben ook naakt op tv geweest." Dat De Telegraaf een shot afdrukte, vindt de actrice vervelender. "Het was heel irritant dat zij dat als nieuws brachten en heel Nederland mijn lichaam naakt zag, terwijl ik er niks voor betaald kreeg. Dat vond ik vals."

Keuning was in de jaren negentig voor het eerst op televisie te zien. Ze speelde een gevangene in de serie Vrouwenvleugel. Later stapte ze over naar de soap Onderweg Naar Morgen. Sinds oktober vorig jaar speelt Keuning Maxime Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Marjolein Keuning letterlijk naakt op straat gezet!

De AVRO heeft niet geleerd van het foutje van Joost Tonino die zijn computer met geheime informatie zo bij het grof vuil had gezet. De AVRO heeft een stapel videotapes op straat gezet en een nieuwsgierige voorbijganger nam de tapes mee naar huis en vond montagemateriaal waarop een douchende Marjolein Keuning te zien is, geheel naakt. Het beeldmateriaal was opgenomen voor de tv-dramaserie Villa Borghese, die in 1992 door de AVRO is uitgezonden en Marjolein had hierin een gastrol.

Ook is er een non-nude filmpje afkomstig van de tape. Voor alle mensen die opmerken dat Marjolein een nogal harige bever heeft vergeet dan niet dat de tapes uit ‘91-‘92 komen en het toen zeker in de mode was om een flinke deurmat en bos haar voor de voordeur te laten groeien.

Rol voor Marjolein Keuning in film ontvoering Heineken

Marjolein Keuning heeft een hoofdrol weten te bemachtigen in de film over de
ontvoering van biermagnaat Freddie Heineken. De actrice gaat de rol van minnares
spelen van Heineken.

Eerder werd al bekend dat Rutger Hauer in de huid kruipt van de biermagnaat
en Teun Kuilboer(Frans), Reinout Scholten van Aschat (Willem),Gijs
Naber(Cor)spelen drie van de vier ontvoerders van Freddie Heineken.

Marjolein Keuning is hot op tv en momenteel nog steeds dagelijks te zien als Maxime Sanders in
Goede tijden Slechte tijden.

Marjolein Keuning klaagt 'Mokkels' site aan
Actrice Marjolein Keuning klaagt via een advocaat de website 'Mokkels.nl' aan. Dit meldde de 'Mokkels' website. De site plaatste twee weken geleden via het forum een vijf minuten durend filmpje waarop een naakte Marjolein Keuning te zien was onder de douche. De advocaat van de Nederlandse actrice heeft volgens de site een 'allervermakelijkst eisenpakketje' neergelegd.
Marjolein Keuning laat via haar advocaat weten dat de aangebrachte linkjes naar haar blootfilmpje verboden moeten worden. Mokkels.nl meldt op de site dat ze daar niet aan kunnen beginnen. "De altijd hulpvaardige forumleden weten dat na verwijdering een nieuwe link snel is aangemaakt", schrijft de site Mokkels.nl. Marjolein Keuning eist verder verwijdering van erotisch getinte reacties op het forum. "Behalve het feit dat de 135 reacties enkel gaan over de vondst van het filmpje en hoe het filmpje te openen is, is het erg naïef te denken te kunnen bepalen wat anderen over je denken of schrijven", aldus Mokkels.nl
Twee weken geleden vond iemand volgens de site tapes voor het oude Avro-pand met oud archiefmateriaal van Keuning, die met geheel ontkleedde borsten probeert naakt een douchekop af te stellen. Het bleken opnamen te zijn voor de serie Villa Borghese, die in 1992 door de omroep werd uitgezonden. Keuning speelde daarin een rol. Eerder zei Marjolein Keuning juist in De Telegraaf dat ze wel kon lachen om de actie.
Eén van de forumbezoekers van de 'Mokkels' site plaatste overigens woensdag op de website een naaktfilmpje van 'Boer zoekt vrouw' presentatrice Yvon Jaspers.

Marjolein Keuning wil weer presenteren

Marjolein Keuning, momenteel dagelijks te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, wil weer gaan presenteren. Ze denkt aan een muzikale tv-show. “Een programma à la Het Gevoel Van zou ik graag nog eens willen presenteren“, zegt Marjolein Keuning in Televizier. Keuning was vijf jaar lang het gezicht van de muzikale KRO-show Het Gevoel Van, maar stopte in 2001, omdat ze toe was aan nieuwe creatieve impulsen. Antje Monteiro nam Het Gevoel Van over en presenteerde de show tot het einde in 2005.
Ook een realityprogramma over muziek, vindt Marjolein Keuning leuk. “Wat ik ook nog een keer wil doen, is reizen met een camera op mijn schouder. Mensen filmen, vragen naar hun verhalen en samen muziek maken. Met ‘echte mensen’ in de hoofdrol, niet die kruisbestuiving van BN’ers.”
De vrouw van Henk Poort heeft nog meer dromen. “Ik droom ervan om zelf een speelfilm te maken. Maar dan moet ik eerst de hoofdprijs in de loterij winnen, want ik wil aan niets en niemand concessies doen.”
Voorlopig heeft Marjolein Keuning het naar haar zin bij GTST. “Voor mij als actrice is er altijd iets te spelen. Om Maxime goed neer te kunnen zetten, moet ik haar valse trekjes filteren en haar gedachtegang snappen, want ze is behoorlijk bitchy. Ik leer Maxime steeds beter kunnen. En ik ben gek op haar oneliners.“
Marjolein Keuning zegt niet direct nee tegen een naakt cover Playboyshoot. Maar dan moet het blootblad wel met een flink bedrag over de brug komen, zo laat de 47-jarige GTST-actrice weten.
"Ik heb altijd gezegd dat ze me niet kunnen betalen. Als ik het ooit doe, dan weet je dat ik er ontzettend veel geld voor krijg. Maar goed, misschien ben ik over een paar maanden zo goed getraind dat ik zeg: Kom maar op", aldus Marjolein Keuning.
Keuning is wel van mening dat de bedragen voor een naakt fotoshoot vrij mager zijn. "Ik heb ooit eens iets gehoord over 75.000 gulden, dat vind ik echt te weinig."

 
Marjolein Keuning zou tussen de volgende Bekende Nederlanders komen te staan die al eerder naakt in Playboy Magazine verschenen:

    * Aukje van Ginneken (december 2003)
    * Belinda Meuldijk (maart 1992)
    * Bettine Vriesekoop (juli 1995)
    * Birgit Schuurman (december 2010)
    * Bridget Maasland (mei 2006)
    * Daphne Deckers (januari 1998)
    * Do (december 2008)
    * Esmarel Gasman (oktober 2007)
    * Froukje de Both (december 2001 en juni 2002)
    * Georgina Verbaan (december 2004)
    * Heleen van Royen (december 2006)
    * Isa Hoes (mei 1997)
    * Jerney Kaagman (mei 1983)
    * Josefine van Asdonk (1998)
    * Julia Samuel (maart 1999)
    * Katja Schuurman (oktober 2002 en mei 2004)
    * Kelly van der Veer (februari 2002)
    * Klarissa Patijn (juni 2003 en juli 2004)
    * Leontien Ceulemans (februari 1991)
    * Leontine Ruiters (februari 1997)
    * Lieke van Lexmond (december 2007 en oktober 2008)
    * Manuela Kemp (april 2000)
    * Marian Mudder (november 1999)
    * Myrna Goossen (april 1998)
    * Nicolette Kluijver (april 2010)
    * Patricia Paay (1984, 1996, december 2009)
    * Rachel ter Horst (december 1993, januari, juli 1994, december 1994, april 1995, december 1999 en oktober 2001)
    * Rebecca Loos (januari 2006)
    * Robine van der Meer (juni 2003)
    * Sonja Silva (januari en november 2003)
    * Tanja Jess (december 2000 en januari 2001)
    * Tatjana Simic (december 1987, juni 1990, mei 1991, augustus 1992, november 1993, augustus 1995, november 1995, november 1996 en februari 1999)
    * Tonny de Jong (maart 2002)
    * Touriya Haoud (juni 2005)
    * Valerie Zwikker (juli 2005)
    * Viola Holt (december 1984)
Momenteel in het mannenblad in onderhandeling met RTL4 weervrouw Helga van Leur over een naakt fotoshoot.
Naaktfilmpje
Marjolein Keuning is al eens zonder kleren te bewonderen geweest. In 2005 verscheen er een naaktfilmpje van haar op internet, een fragment uit niet uitgezonden opnames van het AVRO-programma Villa Borghese.
"Dat interesseert me geen bal, ik ben ook naakt op tv geweest. Ik vond het wat anders toen een naaktshot uit die serie op de voorpagina van De Telegraaf werd afgebeeld. Het was heel irritant dat zij dat als nieuws brachten en heel Nederland mijn lichaam naakt zag, terwijl ik er niks voor betaald kreeg. Dat vond ik vals."
Marjolein Keuning is momenteel te zien als Maxime Sanders in de soap GTST. Onlangs maakte ze bekend dat ze volgend jaar gaat stoppen.

3 opmerkingen:

  1. marjolein je bent de beste zangeres, presentratrice en actrice ever ik hou zoveel van haar acteer en zang talenten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou haar graag willen neuken. Wat een heerlijke tieten heeft ze. Mijn lul blijft aan het scherm plakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zij vertelde over zich zelf ,dat ze is gegroeid in het acteer vak en zo bewuster is geworden hoe ze met haar lichaamstaal goed kan werken. dus lieve marjolein wanneer mogen wij eens van jou door jou een heerlijk fake orgasme zien acteren?

    BeantwoordenVerwijderen